Değerli Üyelerimiz

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER), Türk denizcilik sektörünün sorunlarına çözüm bulma ve Türk koster filosunun gelişmesine katkı sağlamak amacıyla 2014 yılında kurulmuştur. Faaliyete geçtiği günden bu yana gerek üyesi olan koster armatör ve işletmecilerinin gerekse sektörün genel sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımıyla derneğimiz, Türk denizcilerinden yoğun teveccüh görmüştür. Kıymetli paydaşlarımızın KOSDER’e gösterdiği ilgi ve alaka, bizleri mutlu etmekle beraber sektörümüzün birlik ve beraberlik içinde güçlenmesi adına yaptığımız çalışmalarda motivasyon kaynağımız olmuştur.

Bu çerçevede aşağıda belirtilen tarihlerde gerçekleştireceğimiz Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneğimizin 4. Seçimli Olağan Genel Kurul toplantısına teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır.

1.Toplantı

Tarih & Saat                : 17 Mart 2021 Çarşamba günü Saat:13.00

Yer                              : Pendik Green Park Hotel

Adres                          : Kaynarca Mah. Erol Kaya Cad. No:204 Pendik / İstanbul / 0216 585 21 21

1.Toplantıda çoğunluk sağlanamaması durumunda; aynı adres ve saatte aşağıda belirtilen detaylarla 2. Toplantı yapılacaktır.

2.Toplantı

Tarih & Saat                : 24 Mart 2021 Çarşamba günü Saat: 13.00

Yer                              : Pendik Green Park Hotel

Önemli Not                             :

*Dernek tüzüğünün 10. madde 8.parağrafına istinaden: “Tüzel kişinin” üye olması halinde, tüzel kişinin Yönetim Kurulu Başkanı veya temsille görevlendireceği kişi oy kullanabilir. Tüzel üye yetkilendirmelerinde, kaşe ve imzalı firma antetli kağıdı veya noter onaylı evrak mutlak suretle getirilmesi gerekmektedir.

*“Gerçek kişi” üyelerimizin ise şahsen oy kullanmaları gerekmektedir.

Toplantı Gündemi      :

Açılış

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

Başkanlık Divanının Seçimi

Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporlarının Okunması, Müzakeresi,

Bilanço Gelir – Gider Hesaplarının Müzakeresi ve İbrası

Tahmini Bütçenin Görüşülmesi

Tüzük Değişikliği (Üyelik giriş ücreti ve aidat artırımı yetkisinin Yönetim Kurulu’na verilmesi)

Yönetim kurulu Asil ve Yedek Üyelerinin seçimi

Dilek ve Temenniler